BART
Allo Allo ! Mijn naam is Bart Devaere en ik ben lesgever en regisseur bij Thor-T-Ater. Na enkele jaren de geheimen van de podiumkunsten door te geven aan het jonge volkje, besloot ik vorig jaar om mij toe te spitsen op improvisatie. Zo ontstond de Wondelgemse Improvisatie Liga, WIL.
Vanaf nu sta ik op maandag paraat om pubers en volwassenen de kneepjes van het vak te leren kennen.
Thor-T-Ater is een grote familie vol teamspelers waarbinnen iedereen in zijn eigenheid gerespecteerd wordt en elkeen wordt aangesproken op en wordt uitgedaagd binnen zijn talenten! 
En... Ik ben blij tot deze gezellige en prettig gestoorde familie te mogen behoren!!" 
 
 

DANNY
Mijn idee was altijd dat iedereen gezien moest worden. ‘De beste zijn’ was niet de bedoeling, iedereen moest een kans krijgen op eens op een podium te staan.
Na de kauwgomgangsters voelde ik mijn vingers tintelen en ging ik zelf aan de slag. ‘De wereldgeschiedenis in 80 minuten’ werd geboren. Maar ik kon nog schrijven dus kwam het jaar erna: ‘Boonen met worst’. Twee jaar later kreeg ik terug zin en heb ik samen met mijn dochters Thor-TV geschreven. Ook dit jaar nam ik de scenarios in handen. Het stuk van de ouderen zat al langer in mijn hoofd en eindelijk kwam het ervan. Het stuk van de jongeren heb ik in samenwerking met mijn vrouw en kinderen geschreven, maar de jongeren kwamen zelf vaak met ideeën en deze verwerkten we erin waar het mogelijk was. Door dat ik kunstzinnig aangelegd ben, neem ik ook altijd het decor voor mijn rekening.
 

DIMITRI
Hallo daar, mijn naam is Dimitri Devaere en in september 2011 zette ik mijn eerste stappen als lesgever in Thor-T-Ater. Ik geef er les aan de middengroep en dit in samenwerking met Stefanie.
Ik ken Thor-T-Ater al een tijd omdat mijn broer Bart er al enkele jaren lesgever en regisseur is, maar de eerste keer dat ik Thor-T-Ater van dichtbij zag was tijdens de voorstelling van Tsunami. Vanaf dit moment was het voor mij al heel duidelijk dat het team van Thor-T-Ater een toffe bende is. Toen Martine aan mij de vraag stelde of ik deel wou uitmaken van dit team, hoefde ik niet lang te twijfelen.
 

LEO
Toen Danny me vroeg om een tijdje als coach mee te draaien in Thor-t-ater, was ik heel enthousiast. Gelijkwaardigheid wordt hier hoog in het vaandel gedragen, en dat ligt mij nauw aan het hart. Tevens vind ik het boeiend om bij een maakproces te vertrekken vanuit eigen ervaring en interesses van alle deelnemers. Via improvisatie en een collage van ideeën kan je zo tot een uitgepuurde voorstelling komen. Zelf ben ik te midden van klassieke muziek (vooral zang) grootgebracht. Na studies Indologie aan de UGent en een verblijf in India van een jaar, ben ik de studie Drama aan het KASK begonnen. Die studie rond ik dit schooljaar af met mijn masterproef. De groep 'ouderen' ziet er beloftevol uit, en ik ben zeer benieuwd waar dit semester ons zal brengen!

MARTINE
Al van in het begin heb ik de algemene leiding over Thor-T-ater.
Op de repetities ben ik dan ook altijd aanwezig en het eerste aanspreekpunt voor de ouders en de kinderen.
Ik help ook bij de lessen en neem dan vooral de jongeren onder mijn hoede. We proberen een echte en hechte vriendengroep te maken met onze spelers. Het is boeiend om te zien hoe een stil kind op het toneel kan openbloeien tot een echte ster. Elk kind is voor ons gelijk, het zijn allemaal sterretjes op hun manier. We proberen hen allemaal evenveel in de spotlights te plaatsen en na al die jaren kan ik in alle eerlijkheid zeggen dat dit zeer goed lukt.
Een week mag nog zo hectisch geweest zijn, op zaterdagochtend kan ik mijn batterijen weer helemaal opladen. Ik kijk altijd enorm uit naar onze lessen.
 

NAOMI
Hallo iedereen,
Ik ben als het ware toevallig in de theaterwereld gerold, hoe kan het ook anders als je ouders een eigen toneelvereniging hebben? Eerst was ik lid en nu geef ik les aan de jongerengroep. Telkens opnieuw is dat een zotte enthousiaste groep met mieren in hun gat. Het is leuk om hen de eerste stappen in de theaterwereld te laten zetten. Ik houd me ook bezig met de facebookpagina, het programmaboekje, knutselen en alle andere dingen waar er extra hulp kan gebruikt worden. Naast lesgeven bij Thor-t-ater ga ik natuurlijk naar school. Ik zit momenteel in mijn tweede jaar sociaal cultureel werk. Verder ben ik ook vrijwilliger bij de Noord-Zuidorganisatie ‘Zuiddag’. Vorig jaar ging ik als ambassadrice van Zuiddag mee naar de sloppenwijken van Venezuela. Sindsdien heb ik naast theaterkriebels ook reiskriebels te pakken!

SILKE
Al van in het begin ben ik erbij. Ik heb heel veel geleerd in Thor-t-ater en ben daar open gebloeid. Maar na een tijdje had ik behoefte aan iets anders. Ik wou thor-t-ater ook wel eens langs de andere kant bekijken, dus stopte ik met toneel spelen. Ik werd assistent van Bart, eerst bij de ouderengroep nadien bij WIL. Nu neem ik samen met Leo de ouderengroep voor mijn rekening. Daarnaast doe ik ook veel administratie nl. facebook, website, ticketverkoop, e-mails, muziek en belichting tijdens de voorstelling… Ik vind het heel boeiend om met zoveel verschillende aspecten van thor-t-ater bezig te zijn.

STEFANIE
Hallo! Sinds september 2011 ben ik verantwoordelijk voor de middengroep. Samen met Dimitri wil ik dit jong geweld voorbereiden op wat hen in de ouderengroep zal te wachten staan (*knipoog* naar Bart). Wij zullen tijdens het jaar werken rond alles wat je nodig hebt om in een toneelstuk als acteur tot je recht te komen. Uiteraard zullen wij ook samen een toneelstuk instuderen om aan de trotse ouders te tonen. Belangrijk voor mij is dat elke speler de kans krijgt een ster te zijn, elk op zijn/haar eigen manier. Naast de zoektocht naar verborgen talenten, willen we er vooral voor zorgen dat de spelers de lessen LEUK vinden. Zo wordt elke zaterdagochtend er een om naar uit te kijken!